Privacy en Cookies

MT MediaGroep B.V. is de uitgever van de magazines Management Team en Sprout en bijbehorende websites. MT MediaGroep zal de door u (als afnemer van één van onze producten; magazine, nieuwsbrief, sites, evenementen of andere producten) verstrekte persoonsgegevens opnemen in een bestand om de diensten en producten die u van ons afneemt aan te kunnen bieden.

Persoonsgegevens die wij verwerken

MT Mediagroep verwerkt persoonsgegevens over jou doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam
– Geslacht
– Geboortedatum
– Geboorteplaats
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
– Locatiegegevens
– Gegevens over jouw activiteiten op onze website
– Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
– Lijst met contactgegevens van de klant via een app
-IP-adres
-Internetbrowser en apparaat type


Deze gegevens verzamelen om de volgende redenen:

De uitvoering van diensten waarvan u gebruik maakt of gaat maken (bijvoorbeeld: abonnementen op onze Management Team of Sprout, nieuwsbrieven, deelname aan evenementen, onderzoeken, online activiteiten)

De promotie van andere relevante producten en activiteiten van de titel waarvan u een dienst hebt afgenomen
Het afhandelen van jouw betaling
Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
Je te kunnen bellen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
Om goederen en diensten bij je af te leveren

MT Mediagroep analyseert jouw gedrag op de website om daarmee onze website te verbeteren en ons aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouwvoorkeuren.

MT Mediagroep verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals bijvoorbeeld gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Indien bij de uitvoering van de betreffende diensten derden (zoals partners) worden ingeschakeld, kunnen voor de uitvoering de persoonsgegevens ook aan derden worden verstrekt.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@mtmediagroep.nl, dan zullen wij deze informatie verwijderen.

Extra services

U kunt aangeven of u informatie wenst te ontvangen van interessante activiteiten en producten van MT MediaGroep en/of van zorgvuldig geselecteerde derden. Hieronder volgt toelichting op deze extra services:

Ja, ik wil informatie ontvangen over relevante activiteiten en producten van MT MediaGroep.

Met de bovenstaande optie geeft u MT MediaGroep toestemming om u incidenteel te benaderen voor bijvoorbeeld:

–          deelname aan interessante congressen en workshops
–          abonnement op onze magazines en nieuwsbrieven
–          relevante whitepapers
–          redactionele onderzoeken

De frequentie waarmee u wordt benaderd is afhankelijk van het aantal voor u relevante boodschappen. Hiernaast vindt u enkele voorbeelden van mailings die zijn verzonden.

Ja, ik wil informatie ontvangen over relevante activiteiten en producten van zorgvuldig geselecteerde derden

Met de bovenstaande optie geeft u MT MediaGroep toestemming om u incidenteel te benaderen voor aanbiedingen van zakelijke producten en diensten. Voorbeelden hiervan zijn:

De frequentie waarmee u wordt benaderd is afhankelijk van het aantal voor u relevante boodschappen. Hiernaast vindt u enkele voorbeelden van mailings die zijn verzonden.

Lezersonderzoek

MT MediaGroep doet regelmatig onderzoek onder haar abonnees. Dit zijn onderzoeken zoals; tevredenheidsonderzoek, productverbetering, imago-onderzoeken en redactionele onderzoeken. Gemiddeld kunt u eens per maand benaderd voor deelname aan een onderzoek.

Gegevens wijzigen of afmelden            

Indien u uw gegevens wilt wijzigen, indien u een van onze producten niet meer wenst te ontvangen of indien u niet wenst dat MT MediaGroep B.V. u benadert voor extra services zoals hierboven beschreven, dan kunt u dat mailen naar privacy@mtmediagroep.nl.

Wet Bescherming Persoonsgegevens 

MT MediaGroep B.V. zal zorgvuldig en in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens omgaan met uw persoonsgegevens.

Wat is het cookiebeleid van MT MediaGroep? 

Cookies 
MT MediaGroep maakt op haar websites gebruik van cookies; kleine tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst.

Doel van cookies 
MT MediaGroep gebruikt functionele, analytische en tracking cookies.  Deze cookies zijn er onder ander voor om u als ingelogde gebruiker te identificeren op de website en uw instellingen te onthouden. Daarnaast worden er op onze website cookies gebruikt die bijhouden welke pagina’s u hebt bezocht. Op de websites van MT MediaGroep worden commerciële uitingen – banners – vertoond. Om ervoor te zorgen dat deze uitingingen u niet irriteren, maakt het systeem gebruik van cookies. Op die manier wordt geregistreerd hoe vaak en welke een uiting u te zien krijgt. Zo kunnen we relevanter zijn voor u. Uw anonimiteit wordt hierbij gewaarborgd.

Cookies van Derden 
Naast het statistiekensysteem van MT MediaGroep en het systeem van adverteerders, gebruiken Twitter, Facebook, Linkedin en andere social media en Hubspot ook cookies om te meten hoe vaak bepaalde pagina’s door bezoekers worden gedeeld.

De tools 
De verschillende websites van MT MediaGroep bevatten de volgende functionaliteiten, die gebruik maken van cookies:

  • Google Analytics (t.b.v. het analyseren van het bezoekersgedrag)
  • Ad-management systeem (t.b.v. het vertonen van commerciële banners)
  • Twitter, Facebook en andere social media (t.b.v. het delen van content van de websites)
  • Hubspot

Privacy 
MT MediaGroep behandelt uw persoonlijke gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens .

Uitschakelen cookies 
Zoals hierboven beschreven, worden cookies in uw browser, op uw computer opgeslagen. Indien u dit niet wilt, heeft u de mogelijkheid dit uit te schakelen. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser. https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@mtmediagroep.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen.

Hierbij vragen we jou om in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en burgerservicenummer (BSN) zwart te maken. Dit ter bescherming van je privacy. MT Mediagroep zal zo snel mogelijk op jouw verzoek reageren.

Beveiliging
MT Mediagroep neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@mtmediagroep.nl